Contributiebetaling - sv Charlois Rotterdam

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Contributiebetaling

Contributiebetaling

Sedert het seizoen 2016/2017 verzorgt ClubCollect de contributie-inning voor onze vereniging. ClubCollect is een online systeem dat de vereniging helpt met het innen van contributies via iDeal en automatische incasso.

De betaalverzoeken hiervoor worden verstuurd via SMS, e-mail en/of per brief. Derhalve bent u er zelf voor verantwoordelijk dat sv Charlois over uw juiste contactgegevens beschikt. Dus mocht uw telefoonnummer of e-mailadres (tussentijds) zijn gewijzigd, geef dit dan eenvoudig via het wijzigingsformulier door aan ons.

In het betaalverzoek vindt u een link naar uw persoonlijke betaalpagina van ClubCollect. Hier kunt u vervolgens kiezen om uw contributie in één keer te betalen of in termijnen. Houdt u er rekening mee dat er een opslag wordt berekend, indien u kiest om in meerdere termijnen te betalen. De betalingen verlopen via automatische incasso of via iDeal.


Hieronder staan de belangrijkste data op een rij:

Juli Uitreiking factuur
28 Eind juli ontvangt u via ClubCollect een factuur voor het betalen van de contributie.
Augustus Einde betaaltermijn
27 Op 27 augustus eindigt de betaaltermijn van de factuur.
September WIK-brief
10 Twee weken na de laatste betaaldag van de factuur wordt een WIK-brief verstuurd naar de leden die de factuur niet hebben voldaan.
September DAS Incasso
26 Indien na 15 dagen na ontvangst van de WIK-brief de factuur niet is voldaan, wordt de openstaande vordering ter incassering uit handen gegeven aan DAS Incasso.
November Niet betalen, is opzegging lidmaatschap
26 Indien uit het minnelijk traject van de DAS Incasso volgt dat de vordering niet incasseerbaar is, wordt het lidmaatschap van het betreffende lid beëindigd.Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!