Kanaalweg 84
3041JE
ROTTERDAM
tel. 06-30061579

Charlois behaalde aan de Kanaalweg een kleine, maar verdiende overwinning op Steeds Hooger. Met 1-2 kon het elftal van Warner/Broekhuizen terug van ‘Noord’ naar ‘Zuid’.

Charlois begon van meet af aan met aanvallende intenties naar het doel van Steeds Hooger. Waar men niet op rekende was het missen van de vele gecreëerde kansen. Zo zag Rick dos Santos eerst zijn inzet op de lat belandden en de terugkaatsende bal werd volkomen verkeerd geraakt door dezelfde Dos Santos. Aanvoerder Jeffrey Pols kon ook niet oog in oog met keeper Stefan Derkx de score openen. Ver in blessuretijd (waarom scheidsrechter Ceyhan negen minuten langer door liet vallen was een raadsel) opende bij de eerste beste aanval Steeds Hooger de score. Louis Williams was trefzeker. Zodoende ging Charlois met lege handen rusten.

CONTROLEREND

Na de pauze was het spel hetzelfde als in het eerste bedrijf. Charlois was de controlerende ploeg, maar kon geen vuist maken in de zestien meter. Tot een dik kwartier voor tijd. Oualid Doughli zag zijn vrije trap via Derkx in het vijandelijke doel verdwijnen. Zeven minuten voor tijd besliste Pols de wedstrijd. Met een magnifieke goal verschalkte hij Derkx. Een terechte, maar moeizame overwinning. Mede door het vele kansen missen, maakte het zichzelf enorm moeilijk.

Donderdagavond om 20.30 speelt Charlois thuis een nieuwe derby, HOV/DJSCR is dan de tegenstander  aan de Oldegaarde. Zondag wacht SC Gastel. Aanvang 14.00 uur.